LIGE NU: Kickstart din tenniskarriere!

OBS! Tilmeldingen er startet – kontakt os, hvis du vil være med!

Er du mindst 14 år gammel og vil gerne være stærkere mentalt, når du spiller tenniskampe? Så kan du lige nu få en mental kickstart baseret på en helt ny metode til mentaltræning af tennisspillere.

Metoden er udviklet af Patrick Agergaard (læs mere) som en del af hans afsluttende speciale på masteruddannelsen i positiv psykologi. Patrick har arbejdet med mental optimering af bl.a. ledere, skuespillere, sangere og atleter siden 2006. Lige nu foretages en effektundersøgelse for at dokumentere metodens virkning.

I 2015 fik Karen Barritza (tidl. Barbat) mentaltræning hos Patrick og sprang 192 pladser opad på WTA-listen til sin højeste placering nogensinde i november 2015. Se videoen her:

"

Hvordan foregår det?

Projektet består af nogle mentale øvelser, du udfører hver dag i 14 dage. Du får styr på din målsætning, motivation, mental robusthed, selvtillid og andre mentale elementer af dit spil. Du får også en lydfil med en hypnotisk visualisering, som integrerer dit arbejde dybere. Programmet arbejder med dit sind på et dybt niveau og hjælper dig til bedre præstationer på tennisbanen.

Som en del af undersøgelsen skal du også ugentligt udfylde nogle spørgeskemaer online i perioden og igen en måned senere. Det tager 5-10 minutter pr. gang. Dine personlige besvarelser offentliggøres ikke – kun opsummerede data.

Hvorfor får jeg dette tilbud nu?

Dette tilbud gives netop nu, fordi der skal gennemføres en undersøgelse med et stort antal tennisspillere, der anvender metoden. Resultatet af undersøgelsen indgår i Patricks masterprojekt. Dine personlige oplysninger vil ikke fremgå.

Hvad kan jeg forvente at opnå?

Programmet styrker dig rent mentalt som sportsudøver. På 14 dage opnår du ikke mirakler, men du får en god fornemmelse af hvordan du bliver mentalt styrket under træning og konkurrencer.

Du får et særligt tilbud om individuel mentaltræning til særpris hos Patrick efter forløbet. Det præcise tilbud er forskelligt fra person til person – det kommer an på mange faktorer.

Alle deltagere kan frit anvende mentaltræningen efter projektet.

Kan jeg være med?

Dette projekt fokuserer på tennisspillere, der gerne vil være stærkere mentalt under kamp.

Det vigtigste er ikke dit niveau, men derimod din motivation for at udvikle dig rent mentalt. Alle drager fordel af at gennemgå programmet.

Økonomi

Deltagelse er gratis, men kræver fuldt engagement fra dig i de 14 dage, projektet afvikles.

Hvordan tilmelder jeg mig?

sharapova-on-phoneHvis du har lyst til at deltage, skal du kontakte Patrick på pa@mentologi.dk eller telefon 21854115.

Del endelig denne mulighed med dine tennisvenner: