Trancesprog

Trancesprog er et 1-dages kursus, giver dig kompetencer til at tale på en måde, så din klient eller dine tilhørere begynder at slippe det indre kritiske filter, åbne sindet og skabe indre billeder på baggrund af dine ord. Der opstår den lille “trance”, vi alle sammen kender, når vi forsvinder ind i vores indre verden og skaber vores egne personlige associationer til det, der bliver sagt. Dermed kan du åbne, påvirke og udvikle modtager af dit budskab.

Kurset hedder Trancesprog, fordi du lærer at bruge sproget til at skabe “hverdagstrance” hos dine tilhørere uden at lytteren skal lægge sig ned på en briks og lukke øjnene. Alt foregår i almindelig, vågen tilstand som en tale eller en normal samtale – tilsyneladende.

Hjælper du mennesker med at skabe personlige ressourcer eller tænke kreativt? Dette superintense 1-dages kursus er fyldt med redskaber til at bruge dig selv, din stemme og dit sprog til at kommunikere med menneskers ubevidste sind.

Hjernen kan opleve skriveblokeringer eller sorte klapper, der går ned. Men med trancesprog kan du ophæve blokeringerne og skabe et frit flow af kreative tanker og et øje for muligheder.

Målgruppe

Kurset er rettet mod coaches, terapeuter, facilitorer, offentlige talere, politikere og andre, der arbejder professionelt med at åbne modtageres hjerner, skabe indre billeder og vække inspirerende tankestrømme.

Tid og sted

Onsdag d. 29. november 2017 kl. 10-17

Teglværksgade 37
2100 København Ø

Pris

2.995 kr. ekskl. moms

Betingelser

Købte billetter refunderes ikke men kan overdrages til andre.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at købe produktet Trancesprog i webshoppen.