Kategoriarkiv: Mentologi

Trancesprog

Trancesprog er et 1-dages kursus, giver dig kompetencer til at tale på en måde, så din klient eller dine tilhørere begynder at slippe det indre kritiske filter, åbne sindet og skabe indre billeder på baggrund af dine ord. Der opstår den lille “trance”, vi alle sammen kender, når vi forsvinder ind i vores indre verden og skaber vores egne personlige associationer til det, der bliver sagt. Dermed kan du åbne, påvirke og udvikle modtager af dit budskab.

Kurset hedder Trancesprog, fordi du lærer at bruge sproget til at skabe “hverdagstrance” hos dine tilhørere uden at lytteren skal lægge sig ned på en briks og lukke øjnene. Alt foregår i almindelig, vågen tilstand som en tale eller en normal samtale – tilsyneladende.

Hjælper du mennesker med at skabe personlige ressourcer eller tænke kreativt? Dette superintense 1-dages kursus er fyldt med redskaber til at bruge dig selv, din stemme og dit sprog til at kommunikere med menneskers ubevidste sind.

Hjernen kan opleve skriveblokeringer eller sorte klapper, der går ned. Men med trancesprog kan du ophæve blokeringerne og skabe et frit flow af kreative tanker og et øje for muligheder.

Målgruppe

Kurset er rettet mod coaches, terapeuter, facilitorer, offentlige talere, politikere og andre, der arbejder professionelt med at åbne modtageres hjerner, skabe indre billeder og vække inspirerende tankestrømme.

Tid og sted

Onsdag d. 29. november 2017 kl. 10-17

Teglværksgade 37
2100 København Ø

Pris

2.995 kr. ekskl. moms

Betingelser

Købte billetter refunderes ikke men kan overdrages til andre.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at købe produktet Trancesprog i webshoppen.

LIGE NU: Kickstart din tenniskarriere!

OBS! Tilmeldingen er startet – kontakt os, hvis du vil være med!

Er du mindst 14 år gammel og vil gerne være stærkere mentalt, når du spiller tenniskampe? Så kan du lige nu få en mental kickstart baseret på en helt ny metode til mentaltræning af tennisspillere.

Metoden er udviklet af Patrick Agergaard (læs mere) som en del af hans afsluttende speciale på masteruddannelsen i positiv psykologi. Patrick har arbejdet med mental optimering af bl.a. ledere, skuespillere, sangere og atleter siden 2006. Lige nu foretages en effektundersøgelse for at dokumentere metodens virkning.

I 2015 fik Karen Barritza (tidl. Barbat) mentaltræning hos Patrick og sprang 192 pladser opad på WTA-listen til sin højeste placering nogensinde i november 2015. Se videoen her:

"

Hvordan foregår det?

Projektet består af nogle mentale øvelser, du udfører hver dag i 14 dage. Du får styr på din målsætning, motivation, mental robusthed, selvtillid og andre mentale elementer af dit spil. Du får også en lydfil med en hypnotisk visualisering, som integrerer dit arbejde dybere. Programmet arbejder med dit sind på et dybt niveau og hjælper dig til bedre præstationer på tennisbanen.

Som en del af undersøgelsen skal du også ugentligt udfylde nogle spørgeskemaer online i perioden og igen en måned senere. Det tager 5-10 minutter pr. gang. Dine personlige besvarelser offentliggøres ikke – kun opsummerede data.

Hvorfor får jeg dette tilbud nu?

Dette tilbud gives netop nu, fordi der skal gennemføres en undersøgelse med et stort antal tennisspillere, der anvender metoden. Resultatet af undersøgelsen indgår i Patricks masterprojekt. Dine personlige oplysninger vil ikke fremgå.

Hvad kan jeg forvente at opnå?

Programmet styrker dig rent mentalt som sportsudøver. På 14 dage opnår du ikke mirakler, men du får en god fornemmelse af hvordan du bliver mentalt styrket under træning og konkurrencer.

Du får et særligt tilbud om individuel mentaltræning til særpris hos Patrick efter forløbet. Det præcise tilbud er forskelligt fra person til person – det kommer an på mange faktorer.

Alle deltagere kan frit anvende mentaltræningen efter projektet.

Kan jeg være med?

Dette projekt fokuserer på tennisspillere, der gerne vil være stærkere mentalt under kamp.

Det vigtigste er ikke dit niveau, men derimod din motivation for at udvikle dig rent mentalt. Alle drager fordel af at gennemgå programmet.

Økonomi

Deltagelse er gratis, men kræver fuldt engagement fra dig i de 14 dage, projektet afvikles.

Hvordan tilmelder jeg mig?

sharapova-on-phoneHvis du har lyst til at deltage, skal du kontakte Patrick på pa@mentologi.dk eller telefon 21854115.

Del endelig denne mulighed med dine tennisvenner:

2016 – ny start?

Godt nytår! Og hvad så nu?

Måske hører du til dem, der for længst er holdt op med at lave nytårsforsætter for dig selv. Men du hører forhåbentlig stadig til dem, der stadig tror på, at du kan ændre dine vaner til det mere positive?

Hvis det kniber med motivationen, er der hjælp at hente. Programmet Ti trin til eksplosiv motivation indeholder en trin-for-trin guide til, hvordan du lærer din egen individuelle motivation at kende – og tænder den, når du har brug for den.

Det er ikke bare en peptalk – det er et arbejdsprogram, hvor du for hvert trin bliver klogere på, hvordan din egen motivation fungerer best muligt. Som en bonus får du en 5-minutters mentaltræning til sidst, som du kan bruge til at indkode alt dit arbejde i din underbevidsthed.

Lige nu giver vi nytårsrabat, så hvorfor starter du ikke bare i dag? 🙂

Klik dig ind på tilbudet her:

Aktivitetsmobiliserende følelser i debatten

I den offentlige debat spiller man ofte på følelser for at involvere folk.

Det er en kneb fra retorikken, hvor ét af hovedformålene med at tale til andre er at “bevæge” dem. Her refereres til følelsesmæssig bevægelse, men begreberne følelser og emotioner er nært beslægtede (omend de ikke betyder det samme, selv om man ofte ser dem anvendt synonymt, hvilket er helt forkert), og emotion betyder bevægelse. Dermed er cirklen sluttet.

Man opnår den højste grad af folks (følelsesmæssige) engagement, når man anvender aktivitetsmobiliserende følelser. Det er følelser, som tilskynder os til handling ved at skabe høj arousal (spændingsniveau) i kroppen. Følelser som vrede, indignation, forargelse og lignende har en høj grad af aktivitetsmobilisering. Det samme har forelskelse og glæde.

Hvis du vil have godt fat i dit publikum, kan du derfor overveje, hvordan du kan anvende aktivitetsmobiliserende følelser i din fremlæggelse.

Stressramt organisation søges til positiv psykologi-coaching

I perioden oktober-november 2015 gennemfører Dansk Institut for Mentologi et videnskabeligt forskningsprojekt med et nyt coachingprogram, der udvikles på baggrund af evidensbaserede metoder fra positiv psykologi.

Coachingen tilbydes en gruppe af stressramte medarbejdere hos en organisation. Baseret på en indledende undersøgelse hos organisationens tilmeldte medarbejdere sammensættes et målrettet coachingprogram bestående af redskaber fra den positive psykologi. Målet med coachingen er at forske i optimal stressreduktion og trivselsfremme hos medarbejderne.

Efter den indledende undersøgelse deltager medarbejderne i fire ugentlige sessioner á 30 minutter via Skype uden for arbejdstid.

Deltagelse i projektet tilbydes uden beregning til organisationer, som opfylder følgende:

  • Har 2-4 stressramte medarbejdere*).
  • Medarbejderne ønsker selv at deltage i stress-/trivselscoaching.
  • Organisationen har kontor på Sjælland, da der afholdes enkelte møder på arbejdspladsen.

*) Graden af stress kan være høj eller lav – blot medarbejderen føler sig stresset og er generet af det, er det tilstrækkeligt. Også medarbejdere, der er sygemeldt på grund af stress, kan deltage.

Hvis jeres organisation ønsker at deltage, beder vi jeres kontaktperson udfylde kontaktformularen og fortælle kort om jeres aktuelle situation i forhold til stress. I vil dernæst blive kontaktet for en nærmere samtale om projektet.

Vi kan desværre ikke på forhånd garantere deltagelse, da kun en enkelt organisation udvælges til denne undersøgelse.

Ny MP3-download mod søvnløshed for bekymrede sjæle

Vores nye produkt, Slip tankerne og sov vidunderligt, hjælper den søvnløse til at slippe tankerne og bekymringerne for lettere at falde i søvn.

48 procent af danskerne lider periodisk af søvnløshed – heraf 11 procent mindst én gang om ugen. Ifølge overlæge Jes Gerlach kan 90 % af de søvnløse hjælpes uden medicin eller behandling på søvnlaboratorier *).

Nattesøvnen er vigtig, fordi den er en essentiel del af kroppens regenerering. Samtidig rydder underbevidstheden op i sindet om natten, så søvnløshed hæmmer disse processer i at fungere naturligt.

Det hjælper vores nye produkt dig med. Ud over en række information om søvnrytmer og praktiske tips i forhold til at sove får du en komplet guidet indsovning, der hjælper dig til at slippe bekymringerne og lad søvnen indtage din krop i en behagelig nattesøvn.

Produktet kan købes for 129 kr. her:

Slip tankerne og sov vidunderligt (MP3-download)

*) Kilde: http://samvirke.dk/sundhed/artikler/danskerne-lider-soevnloeshed.html

Mentologi® er født

Mentologi® ser nu verden lys. Efter mange års studier, eksperimenter, forskning og tilretning kan vi nu gøre Mentologi® alment tilgængeligt.

Følg med og se alle vores nye tilbud og muligheder. Eksempelvis kan du allerede nu tilmelde dig vores nye Mentologi®-uddannelse.