Tag-arkiv: Coaching

NYT! Coaching for iværksættere

NYHED! I august 2016 starter et coachingforløb for iværksættere. Kom med og få kickstartet dig selv og din selvstændige virksomhed.

Er du iværksætter eller drømmer du om at starte egen virksomhed? Mangler du modet, erfaringen eller ekspertisen i, hvordan man starter og driver en virksomhed? Du har bare ikke råd til at købe individuel coaching?

Så læs videre.

Vi starter et nyt initiativ op for kommende virksomhedsejere. I august 2016 starter holdet Iværksættercoaching, som kører over 12 uger. Hver anden uge afholdes i Ballerup og hver anden uge på Skype.

Holdet er rettet mod dig, der stadig passer dit fuldtidsjob om dagen og arbejder på at køre din virksomhed i stilling om aftenen. Derfor mødes vi kun om aftenen.

Du lærer både at skabe det rigtige mindset som iværksætter og forretningsmand/-kvinde, og hvordan du bygger din virksomhed op efter professionelle principper.

Læs mere om iværksættercoaching.

Forsøgspersoner søges til trivselscoaching

I perioden februar til april 2016 gennemfører Dansk Institut for Mentologi en videnskabelig undersøgelse af en ny, videnskabeligt baseret metode til trivselscoaching.

Instituttet søger derfor personer, som ønsker at modtage denne coaching med henblik på at opnå højere grader af trivsel og præstation i arbejdet.

Deltagerne vil modtage et antal coachingsessioner via Skype eller telefon. Coachingen vil have til formål at øge deltagernes trivsel på arbejdspladsen og personlige effektivitet på en måde, som reducerer stress og fremmer trivsel og optimal præstation.

Alle, som opfylder følgende betingelser, er velkomne til at melde sig til forsøget:

  • Alder mellem 18 og 60 år.
  • Er i uopsagt stilling på mindst 20 timer om ugen.
  • Har mulighed for at bruge 10 minutter pr. arbejdsdag 3-5 gange om ugen på øvelser anvist af coachen samt deltage i ugentlige aktiviteter som fx udfyldelse af spørgeskema online eller deltagelse i en telecoaching af 30-45 minutters varighed.

Praktiske informationer

Coachen har tavshedspligt.

Dine personlige informationer vil ikke fremgå af undersøgelsen, idet vi kun offentliggør opsummerede data.

Deltagelse er gratis.

Ud fra de modtagne tilmeldinger vil et antal personer blive udvalgt til at deltage. Der gives endelig besked i januar 2016 om hvorvidt du er blevet udvalgt til at deltage i forsøget. Alle deltagere vil efter undersøgelsen modtage en rapport om resultatet af forsøget.

Hvis du ønsker at melde dig som forsøgsperson, beder vi dig udfylde følgende formular:

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Tilmelding til forsøg 2016 nr. 1

Alle vil få besked om eventuel udvælgelse i januar 2016.

Dit mål med coachingen