Tag-arkiv: Forsøgspersoner

Forsøgspersoner søges til trivselscoaching

I perioden februar til april 2016 gennemfører Dansk Institut for Mentologi en videnskabelig undersøgelse af en ny, videnskabeligt baseret metode til trivselscoaching.

Instituttet søger derfor personer, som ønsker at modtage denne coaching med henblik på at opnå højere grader af trivsel og præstation i arbejdet.

Deltagerne vil modtage et antal coachingsessioner via Skype eller telefon. Coachingen vil have til formål at øge deltagernes trivsel på arbejdspladsen og personlige effektivitet på en måde, som reducerer stress og fremmer trivsel og optimal præstation.

Alle, som opfylder følgende betingelser, er velkomne til at melde sig til forsøget:

  • Alder mellem 18 og 60 år.
  • Er i uopsagt stilling på mindst 20 timer om ugen.
  • Har mulighed for at bruge 10 minutter pr. arbejdsdag 3-5 gange om ugen på øvelser anvist af coachen samt deltage i ugentlige aktiviteter som fx udfyldelse af spørgeskema online eller deltagelse i en telecoaching af 30-45 minutters varighed.

Praktiske informationer

Coachen har tavshedspligt.

Dine personlige informationer vil ikke fremgå af undersøgelsen, idet vi kun offentliggør opsummerede data.

Deltagelse er gratis.

Ud fra de modtagne tilmeldinger vil et antal personer blive udvalgt til at deltage. Der gives endelig besked i januar 2016 om hvorvidt du er blevet udvalgt til at deltage i forsøget. Alle deltagere vil efter undersøgelsen modtage en rapport om resultatet af forsøget.

Hvis du ønsker at melde dig som forsøgsperson, beder vi dig udfylde følgende formular:

Checking...

Ouch! There was a server error.
Retry »

Sending message...

Tilmelding til forsøg 2016 nr. 1

Alle vil få besked om eventuel udvælgelse i januar 2016.

Dit mål med coachingen