Tag-arkiv: TV2

Ole Henriksen hypnotiseres på TV2 af Mentolog & Hypnoterapeut Patrick Agergaard

Ole Henriksen er kendt som hele Danmarks symbol på selveste livsglæden. Han glæder og inspirerer os alle sammen med sin optimisme, sit humør og sit smittende væsen. Alle danskere kender Ole Henriksen og ved, at han står for det glade og positive, og at han spreder positive vibrationer omkring sig, hvor han står og går.

"

Men hvordan er Ole Henriksen blevet sådan? Ole Juncker har sat sig for at undersøge Ole Henriksen i dybden for at finde ud af, hvordan han er blevet det til glade, energiske og positive menneske, vi kender ham som. Derfor har Ole Henriksen indvilget i at lade sig underkaste en række forskellige undersøgelser, så Ole Juncker kan lære noget om, hvordan han selv kan blive lige så lykkelig og opnå den samme livsglæde som Ole Henriksen.

Som en del af programmet lader Ole Henriksen sig hypnotisere. Hypnosen har til formål at afsløre de dybere sider af hans baggrund og hans ubevidste mentale strategier, således at seerne kan få et blik ind bag den velkendte TV-facade og forstå hans egentlige baggrund fra en meget personlig synsvinkel.

Hypnotisøren er Patrick Agergaard, Master i Mentologi, som til daglig er underviser og behandler hos Dansk Institut for Mentologi. Ved hjælp af sin hypnotiske teknik kan Patrick hjælpe Ole Henriksen til at opnå en trance, hvor det bliver muligt for ham at undersøge de automatiske mentale processer nærmere. Dette fører til overraskende indsigter, som vi hidtil ikke har haft om ham. Som hypnotisør og hypnoterapeut arbejder Patrick Agergaard netop med flow, mindfulness, livsglæde og positive følelser som en central del af den terapeutiske proces.

Klippet blev produceret af Koncern TV og blev vist i programmet Jeg vil være Ole HenriksenTV2 den 18/11-2014.