Grundlæggende hypnose

Særligt tilbud i maj 2015 – læs mere nedenfor.

 

Hypnose er vejen til at arbejde med underbevidsthedens automatiske vaner og mønstre. Kurset Grundlæggende Hypnose giver dig redskaberne til at arbejde med hypnose i en behandlingsmæssig kontekst.

Du lærer

  • Hypnose som personlig udvikling og behandlingsform
  • Sådan skaber du trance hos andre
  • Underbevidsthedens signaler
  • Sådan fungerer mentaltræning
  • Selvhypnose

Hypnose som behandlingsform

Du lærer at arbejde med hypnose og trance som en måde at skabe personlig forandring på. Vi arbejder med bevidsthedens niveauer og en komplet metode til at skabe udvikling. Du lærer at skabe positiv kommunikation med bevidstheden og underbevidstheden samtidig for at skabe dybere resultater.

Selvhypnose

Du lærer en komplet teknik til selvhypnose, så du kan arbejde med din egen personlige udvikling. Du kan også lære dine klienter teknikken, så de kan arbejde i dybden med behandlingen mellem sessionerne.

Personligt udbytte

Du får et fagligt udbytte, hvor du lærer at bruge hypnose som metode. Du kan også bruge hypnoterapi i en professionel behandlingsform, hvis du har en terapeutisk baggrund.

Derudover giver kurset dig personligt udbytte, fordi du lærer at arbejde med dine egne dybere mønstre. Derved bliver du i stand til at skabe betydningsfulde forandringer i dit eget liv.

 

Særligt forårstilbud i 2015
For første gang siden 2009 giver vi et særligt tilbud for dig, som har en vis baggrund inden for personlig udvikling (fx Mentologi Foundation, NLP Practitioner, psykoterapeut e.a.).

Som en pakkeløsning kan du nemlig tage en opgraderingsweekend i grundlæggende hypnose d. 30. og 31. maj og dernæst fortsætte på Avanceret hypnose (“Master Hypnoterapeut”) med start d. 13. juni. Begge hold afvikles i Lejre på weekends i ugerne 22, 24, 26 og 28.

Pakketilbud for alle otte undervisningsdage: Kun 10.700 kr. alt inklusive.

Hvis du vil med, så tilmeld dig her nu og vælg holdet “Opkvalificering samt avanceret hypnose d. 30/5-2015 i Lejre (HP15-1 og HM15-1)”.