Mental Selvledelse


6-dages kurset i Mental Selvledelse giver dig:

Effektiv selvstyring
 Større personlig effektivitet
 Stærk og empatisk kommunikation
 Naturlig livs- og arbejdsglæde
 Ro og balance

Uddannelsen i Mental Selvledelse med Mentologi® lærer dig hvordan du skaber energi og motivation til at nå dine mål på en positiv og konstruktiv måde. Du lærer at skabe mentale og følelsesmæssige tilstande på et øjeblik, så du kan sætte dig op til de opgaver, du skal løse.

Dette kursus udgør et fuldt forløb, hvor du lærer at arbejde konstruktivt med dig selv. Du får kendskab til de psykologiske knapper i dig, som har bragt dig derhen i livet, hvor du er nu – samtidig med at du bliver i stand til at dreje på knapperne rent mentalt, så du begynder at rykke dig i den retning, du gerne vil. Du lærer mindfullness som en praktisk disciplin, og vi går skridtet videre og arbejder med direkte oplevelse af verden.

Eksempelvis lærer du at styrke dit selvværd, blive bedre til at leve i nuet og opleve ægte livsglæde samt håndtere livets vanskelige situationer.

Du lærer hvordan du kan aflæse andre mennesker – både deres personlighedstype og deres øjeblikkelige sindstilstand – og hvordan du tilretter din kommunikation til andre, så dit budskab trænger stærkt igennem. Mange mennesker føler sig pressede af kunder, leverandører, chefer eller medarbejdere – og du lærer hvordan du kan sige til og fra med en rolig fornemmelse i maven.

Du lærer også at håndtere livets og arbejdsdagens opgaver bedre. Måske skal du sætte dig op til vanskelige samtaler og har brug for ro, overblik eller skarpsindighed. Eller du har nogle opgaver på kontoret, som du aldrig har brudt dig om, og vil gerne lære at udføre opgaverne hurtigt og let og med positive følelser.

NLP-uddannede kan drage fordel af elementerne fra Positiv Psykologi, som indgår i pensum på kurset. Dine teknikker fra NLP kan anvendes til at integrere uddannelsens indhold med. Hvis du har en NLP-uddannelse i bagagen, kan du endvidere få dispensation fra dele af undervisningen på næste niveau. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder.

Efter kurset kan du:

  • Skabe forudsætninger for optimal personlig udvikling.
  • Anvende en proaktiv attitude for at skabe positive resultater.
  • Finde stærke ressourcer i dig selv, som du højst sandsynligt ikke engang anede, at du havde.
  • Rydde op i gammel bagage og erstatte den med den optimale udgave af dig selv, du godt kender fra dine drømme.
  • Kommunikere stærkt og positivt.
  • Bruge kreativ visualisering til at sprænge mentale grænser.
  • Skabe dybe forandringer i sindet med selvprogrammering.

Praktiske detaljer

Varighed Uddannelsen indeholder 6 undervisningsdage, som er fordelt over en periode, så du får tid til at integrere din læring i dit liv og dit job. Forløbet afsluttes med en certificering ved tilfredsstillende resultat.
Undervisningsform Vi veksler mellem teori og praksis på undervisningsdagene. Du modtager personlig supervision under hele uddannelsen. Du skal påregne tid til at læse teori mellem undervisningsdagene, og sørge for at bruge teknikkerne til daglig, så du får det optimale ud af træningen. Vi lægger vægt på praktiske kompetencer.
Materialer Vi leverer alle kursusmaterialer. Derudover anbefaler vi yderligere litteratur til selvstudium, hvis du ønsker at gå i dybden med emnerne.
Optagelseskrav Alle kan deltage.
Giver adgang til Certificeringen giver dig adgang til at læse videre til Coach, Konsulent eller Hypnoterapeut
Pris Prisen er 7.460 kr. Prisen inkluderer alle kursusmaterialer, certificering m.v. Der er ingen yderligere omkostninger ved uddannelsen.Du finder alle aktuelle priser i prislisten.

Holdstart og tilmelding

Du finder de aktuelle hold i kursusoversigten.

Muligheder for videreuddannelse

Med Mental Selvledelse kan du læse videre til Coach, Konsulent eller Hypnoterapeut:

mentologi-uddannelsesstruktur